DISTRUGERE SI ELIMINARE PRODUSE CARE NU SE MAI PRETEAZA CONSUMULUI, SUB SUPRAVEGHEREA BENEFICIARULUI, A AUTORITATILOR VAMALE, ANPC, ANAF, ETC


Cu ajutorul shredderului LINDNER si al tocatorului mobil KOMPTECH TERMINATOR de mare capacitate, a instalatiei de tratare si distrugere recipienti sub presiune, tip spray, prin operatiuni de tratare mecanica - shredderuire in mediu umed, cu filtrarea COV-urilor prin sisteme de retinere cu carbune activ, dar si a instalatiei de productie materie prima secundara pentru fabricile de ciment, sunt maruntite produse expirate, marfuri contrafacute, produse deteriorate, cu regim special sau produse confiscate, si apoi in functie de caracteristicile fizico-chimice, acestea sunt omogenizate pentru coincinerare.Distrugere si eliminare produse expirate sau deteriorate
Distrugere si eliminare produse expirate sau deteriorate
Distrugere si eliminare produse expirate sau deteriorate

TEKKO Logistik Industry SRL asigura servicii specializate de: colectare, eliminare, distrugere produse expirate, deteriorate, contrafacute (distrugere tigarete), confiscate (distrugere tutun), neconforme, cu regim special, medicamente expirate, suplimente, alimente expirate, in concordanta cu Ordinul nr. 319/2016 pentru aprobarea condiţiilor privind distrugerea în antrepozit fiscal a produselor accizabile care nu au fost eliberate pentru consum.
 
Putem distruge orice tip de produs indiferent de starea lui (lichid ambalat sau vrac, solid, pastos, prafos, sub presiune) sau dimensiunea lui.
 
Dupa distrugere se va elibera un certificat de distrugere / eliminare intocmit pe baza denumirilor de produse cuprinse in avizul de expeditie si a cantitatilor receptionate. Asiguram imagini video pe tot parcursul filmarii, de asemenea poate participa si reprezentantul beneficiarului la distrugerea produselor.

 

Oferim servicii specializate de distrugere / incinerare produse pentru firme din Bucuresti - Ilfov si din toate judetele tarii:

• Incinerare medicamente expirate (distrugere medicamente, suplimente)

• Incinerare produse expirate

• Incinerare marfuri contrafacute (distrugere tigarete)

• Incinerare produse deteriorate

• Incinerare produse cu regim special

• Incinerare produse confiscate (distrugere tutun)

• Incinerare produse care nu se mai preteaza consumului

• Incinerare deseuri periculoase